Thursday, 27 September 2012

Permata 1


 Rindunyaaaaa!!





Assalamualaikum.. =) harini 1st time lyiana buat entry. hehe mengada nak berblog pulakk.  Dah lama sebenarnya lyiana  suka baca blog ni. sejak baru lahir lagi. hehe. tapi time2 ni pulak tetiba terbuka pintu hati nak join blogger. Tak pandai pun tapi main hentam je. hee. sambil tu mengisi masa teluang dekat kolej tercinta ni. hikhik =)


ermmm dah lama je rasanyaa lyiana duk terengganu ni. Hey cik masa, kenapalah awak tak boleh push forward sikit haa. rindu tawtak dekat mama, ayah, adik2 n rumah saya! =( masakan mama pun lagi lah saya rinduuuu!!! huhhh. sedaaapppnyaa :'(






walaupungg dekat sini ada masakan yang makcik dining masak. tapi tak sama macam ibu sendiri yg masak.
walaupun dekat sini ada adik junior yang comelcomel. tapi saya lagi rindu adikadik saya kat rumah even bergaduh bertumbuk sekali pun.. hehe =(






Ni angah mokmok citcit saya yang cepat naik angin. kadangkadang garang semacam. lyiana pulak rasa yang lyiana ni  adik dia. tapi baguslah saya memang nak jadi adik pungg. awak jelah jadi along eh eh. hewhew =)






haa budak kecik yang kurushh ni adik bucuk bacin saya. manja tapi asyik kena marah je. kena bebel kena buli. kena kata. =) semua dia kena lahhh. hehe. dah jauh rinduuu betulll...












setiap kali rindu mysupper fataher lah yg jadi pemujuk. emm takpe2 lyiana kan kuat. semua orang bila sampai waktunya akan berpisah jugak kan. :'(  iye ye lyiana bersyukur sangat dengan kehidupan sekarang dan terima dengan hati yg terbukaaa. InsyaAllah saya kuat di sini mama, ayah...



salam cinta kasih dari along kat sini :')






# Hayati hidup yang sedang dijalani, jangan sesali sesuatu yang telah terjadi dan jangan pula memusingkan sesuatu yang belum tiba kerana hari esok tidak pasti =)