Monday, 31 December 2012


 PERMATA 6



 BEGITU INDAH DUNIA NUR LYIANA




Alhamdulillah, saya dan awak masih lagi diberi peluang untuk meneruskan kehidupan di bumi Maha Pencipta ni. Alhamdulillah! Malam ni disebabkan asigment Lyiana semua dah berehh so, thats why lah I boleh mengupdate blog ni yang dah bersawang spidermann dan berhabuk hitam berkarat ni. fuhhhh fuhh ( tiup habuk sikit) hihi :D


okay harini 31 december bermakna hari terakhir dalam tahun 2012 rite. OMG esok dah 2013? thats mean I akan berusia 20 tahun? (hehe buat-buat tak percaya pulak budak busuk ni.)  Alhamdulillah dah banyak M A N I S P A H I T kehidupan yang lyiana dah tempoh. Terima kasih pada yang menghulurkan tangan saat saya jatuh dan juga yang pergi saat saya perlu. terima kasih awak semuaa :') Thank you, Syukran jazillan :) hehe macam tak pecaya je anak cikgu Mibashar ni dah tua. =.=


Banyak betul kenangan yang awak bagi pada saya wahai Encik tahun 2012. semua tu mengajar saya berjiwa kental. tabah. kuat. berani. yakin. sabar. dan IKHLAS. In sha Allah tahun 2013 Lyiana akan berusaha menjadi yang lebih baik dan terbaik.  Muslimah solehah yang taat pada perintah Allah & agama Islam. mari berdoa. Amin.. :)




      KENANGAN TERCIPTA 2012 :)










      Hari Pertama Syawal <3












   The Glorious Night @ Hotel Tanjung Vista,Terengganu












Visit Perak










Pertandingan Nasyid peringkat Intitusi Latihan Kementrian Kesihatan Malaysia.







Hari pertama pakai pakai pit Biru di bahu, Sem 3











      Kita kawan kan.... :')






Semester 2, muka comell lagi :'(







Terima Kasih Sahabat, 2/4/1993






Merenung masa yang lebih panjang..




Alhamdulillah 2012 sangat awesome! :D Semoga tahun 2013 akan lebih awesome dan menjadi muslimah berguna dunia dan akhirat. In sha Allah :) 

mulakan dengan Bismillahirahmanirrahim melangakah ke tahun baru :))







No comments:

Post a Comment