Saturday, 13 October 2012


PERMATA 4


Raise Me Up! =)



Assalamualaikum. sekarang dah pukul 12.30 midnight. tapi lyiana malas nak tido. dera mata sekejap menghadap lappy ni. hmm lately ni lyiana tak tahu kenapa lah kepala lyiana ni berserabut sangat. kenapa ya??? harap2 Lyiana kuat! InsyaAllah... untuk kurangkan keserabutan yg memlanda dan membenak di kepala dan hotak saya ni pagi tadi lyiana keluar dgn kawan-kawan. bila keluar dari dunia kolej tadi rasa macam best gilaaa. malas dah nak balik kolej. tapi memang wajib punn balik. hukhuk. :'(

lyiana,diyana,tikah and farah sakan menghabiskan duit yg ada kat ATM tuu and sibuk mengempiskan dompet masing-masing. haha. setiap minggu beratus habis. entah apa laa yang dibeli. eh Lyiana awak ingat awak tu anak dato menteri  ke? =..='   aiiyooo bukan mauu boros maa tapi barang kat terengganu mahal kott. hewhew ;P



Kami membela  kolestrol di  Resipi Rahsia. =D







saya makan ni. indulgeous chocolate and Americant white coffee. =D











Walnut brownies with vanila icecream =)







     muka bahagiaa je minah ni. hehe ;P








   kawan-kawan yang buat saya bahagia ='D


                                ATIKAH:  tikah boolat =)






                                    DIYANA: Dee dee cantik =)





                                      FARAHIN: Rara comell =)





              Ni saya Lyiana: yana cute ;p hihhi #perashan lah. *tutup muka*
















lepas makan resipi rahsia tetiba rasa nak makan makanan orang melayu pulak. so singgah lah kejap makan nasi ayam Terengganu ni. =) kenyang sampai sekarang kott. hehe =D







balik tu kitorang sempat beli stiker untuk buat wallpaper kat dinding bilik dan inilah hasilnyaa.heee comel tak wall bilik kita. =D








kami beli kek untuk hari jadi Fida Lala jugak. tadi pukul 9 malam celebrate ramai-ramai makan  dengan tomyam lah roti canai lah. arghh gemokk gemokk macam ni. huu :'(








Sekian.... sekarang sudah pukul 2.20 am. =) Bye-bye teletubies comel. saya nak tidur... =))







































No comments: